Keski-Suomen Elatusvelvolliset ry: Jäsenkirje 1/2020

Vuosikokous

Vuosikokous pidetään perjantaina 6.3.2020 klo 18.00 Jyväskylässä Sepänkeskuksessa (Kyllikinkatu 1) kokoustilassa Happi. Tervetuloa kaikki jäsenet mukaan vaikuttamaan yhdistyksen asioihin. Elatusvelvollisten liiton puheenjohtaja Ahti Hurmalainen ja järjestösihteeri on myös kutsuttu paikalle. Ohjelmassa on pakollisten kuvioiden lisäksi tarjoilua. Jos ulko-ovi on lukossa niin soita 040 509 3965 (Risto) tai 040 126 1533 (Sami).

Tapahtumat

Yhdistyksemme järjestää vuosittain muutaman pienemmän tapahtuman ja kesäretken. Kesäretki on yleensä suuntautunut johonkin huvipuistoon. Yhdistys on kustantanut matkat jäsenilleen ja heidän lapsilleen ja rannekkeita yhdistyksen taloustilanteen niin salliessa. Olemme lisäksi käyneet Jyväskylän seudulla keilaamassa, ajamassa kartingia, seinäkiipeilemässä, järjestäneet saunailtoja jne. Tapahtumat ovat pääsääntöisesti maksuttomia ja niihin ovat tervetulleita kaikki jäsenemme lapsineen. Seuraa ilmoitteluamme Elatusvelvollisten liiton nettisivuilla www.elatusvelvolliset.fi.

Kevään 2020 tapahtumat:

Kuluvan kevään tapahtumista emme ole vielä tehneet päätöksiä. Tapahtumista päätetään vuosikokouksen jälkeen. Sinulla onkin nyt oiva tilaisuus tulla vuosikokoukseen antamaan tapahtumavinkkejä.

Jos haluat tapahtumatiedot tuoreeltaan suoraan sähköpostiisi, niin lähetä osoitteesi Risto Metsälälle (risto.metsala@netti.fi) ja laita viestiin tunnukseksi ”tapahtumatiedot”. Lähetämme tapahtumatiedot ryhmäsähköpostilla kaikille osoitetietonsa meille toimittaneille jäsenille. Poistamme sinut postituslistalta, kun teet asiasta meille ilmoituksen. Huomaa, että sähköpostiosoitteesi saattaa tulla näkyviin muille postituslistalla oleville, vaikka tiedot pyritään lähettämään niin, että näin ei kävisi.

Yhdistyksemme on myös facebookissa. Ryhmään ovat tervetulleita kaikki jäsenmaksun maksaneet jäsenemme. Lisätietoja voit kysellä Samilta: saminummelin88@gmail.com

Muistakaa aina välillä käydä tarkistamassa viimeisimmät tapahtumat ja mahdolliset muutokset netissä osoitteessa www.elatusvelvolliset.fi kohdasta ”ajankohtaista”. Lisäksi ilmoittelemme tapahtumista mahdollisuuksien mukaan liittomme lehdessä ja pari kertaa vuodessa jäsenkirjeellä.

Osoitelähde

Jäsenkirjeemme osoitetiedot ovat peräisin yhdistyksemme jäsenrekisteristä. Jäsenkirjeen saajien joukossa saattaa siis olla henkilöitä, jotka ovat ilmoittaneet luopuvansa jäsenyydestä vuoden 2019 jälkeen. Tällaisten henkilöiden ei tarvitse ryhtyä mihinkään toimenpiteisiin tämän kirjeen johdosta, sillä heidän tiedot poistuvat kuluvan vuoden aikana automaattisesti jäsenrekisteristämme.

Tervetuloa toimintaan mukaan!

Keski-Suomen Elatusvelvolliset Ry:n hallitus