Keski-Suomen Elatusvelvolliset ry: Jäsenkirje 1/2021

Vuosikokous

Vuosikokous pidetään maanantaina 8.3.2021 klo 18.00 Keljonkankaan ABC:n kabinetissa (Eteläväylä 17, 40530 Jyväskylä).

Käsiteltävänä normaalit vuosikokousasiat, sekä yhdistyksen sääntömuutokset (katso esityslistan kohta 19). Esityslista on sähköpostitse tai kirjeitse tulevan jäsenkirjeen lopussa.

Kokoukseen tulijoilta haluamme Covid-19 takia ennakkoilmoittautumisen 6.3. mennessä. Ilmoittautumiset: 040 126 1533 Sami tai saminummelin88@gmail.com.

Huom! Jäsenmaksu tulee olla maksettuna, kun ilmoittaudut tapahtumiin.

Muut tapahtumat

Vuoden muut tapahtumat päätetään myöhemmin, joten seuratkaa Elatusvelvollisten liiton nettisivuja. Jos haluat tiedot suoraan sähköpostiisi, niin lähetä osoitteesi Heidi Nummelinille (heidi.nummelin@jyvaskyla.fi) ja laita viestiin tunnukseksi ”tapahtumatiedot”. Lähetämme tapahtumatiedot ryhmäsähköpostilla kaikille osoitetietonsa meille toimittaneille jäsenille. Poistamme sinut postituslistalta, kun teet asiasta meille ilmoituksen. Huomaa, että sähköpostiosoitteesi saattaa tulla näkyviin muille postituslistalla oleville, vaikka tiedot pyritään lähettämään niin, ettei näin kävisi. Kyseiseen sähköpostiosoitteeseen voi muutoinkin laittaa palautetta yhdistyksemme ja liiton toiminnasta.

Facebook

Yhdistyksemme löytyy myös Facebookista. Ryhmään voivat liittyä kaikki jäsenemme. Linkki sivuille löytyy liiton nettisivujen kohdasta Yhdistykset.

Muistakaa aina välillä käydä tarkistamassa viimeisimmät tapahtumat ja mahdolliset muutokset liiton nettisivujen kohdassa Ajankohtaista. Lisäksi ilmoittelemme tapahtumista mahdollisuuksien mukaan liittomme jäsenlehdessä ja pari kertaa vuodessa jäsenkirjeellä.

Terveisin

Keski-Suomen Elatusvelvolliset Ry:n hallitus

Ps. Seuraile sähköpostia tai kirjepostia. Jäsenkirje on kokonaisuudessaan tulossa pikapuolin. Jäsenkirjeessä on mm. vuosikokouksen esityslista.