Keski-Suomen elatusvelvolliset ry vuosikokous 20.3.2024 klo 18

Vuosikokous

Kutsumme kaikki jäsenet vuosikokoukseen, joka järjestetään 20.3.2024 klo 18. Paikkana on Saihotupa (Saihokatu 4, 40630 Jyväskylä). Tarjoilun vuoksi pyydämme ilmoittautumaan tulostasi saminummelin88@gmail.com tai 0401261533.

Huom! Jäsenmaksu tulee olla maksettuna, kun ilmoittaudut tapahtumiin.

Muut tapahtumat

Kevään tapahtumista päätämme myöhemmin, joten seuratkaa liittomme nettisivuja osoitteessa www.elatusvelvolliset.fi . Jos haluat tiedot suoraan sähköpostiisi, niin lähetä osoitteesi Heidi Nummelinille (heidinummelin79.hn@gmail.com) ja laita viestiin tunnukseksi ”tapahtumatiedot”. Lähetämme tapahtumatiedot ryhmäsähköpostilla kaikille osoitetietonsa meille toimittaneille jäsenille. Poistamme sinut postituslistalta, kun teet asiasta meille ilmoituksen. Huomaa, että sähköpostiosoitteesi saattaa tulla näkyviin muille postituslistalla oleville, vaikka tiedot pyritään lähettämään niin, että näin ei kävisi. Kyseiseen sähköpostiosoitteeseen voi muutoinkin laittaa palautetta yhdistyksemme ja liittomme toiminnasta.

Facebook

Yhdistyksemme löytyy myös Facebookista. Ryhmään voivat liittyä kaikki jäsenemme. Ryhmään liittymisestä antaa tietoja Sami Nummelin (yhteystiedot yllä).

Muistakaa aina välillä käydä tarkistamassa viimeisimmät tapahtumat ja mahdolliset muutokset netissä osoitteessa www.elatusvelvolliset.fi kohdassa yhdistysasiat (etusivulla). Lisäksi ilmoittelemme tapahtumista mahdollisuuksien mukaan liittomme lehdessä ja pari kertaa vuodessa jäsenkirjeellä.

Mukavaa kevään odotusta kaikille jäsenille!

Keski-Suomen Elatusvelvolliset Ry:n hallitus