Keski-Suomen Elatusvelvolliset ry:n jäsenkirje 1/2022

Hei Keski-Suomen Elatusvelvolliset ry:n jäsen!

Vuosikokous

Yhdistyksemme vuosikokous pidetään 22.3.2022 klo 18.00 Saihotuvalla (Saihokatu 4, Jyväskylä). Ilmoita tulostasi Sami Nummelinille p. 0401261533 tai saminummelin88@gmail.com viimeistään 15.3.2022 mennessä. Kokoukseen on tervetulleita kaikki jäsenet. Muistathan tulla vain terveenä paikalle! Kokouksessa tarjolla kahvia ja pullaa. Ilmoita mahdollisista allergioista ilmoituksen yhteydessä.

Huom! Jäsenmaksu tulee olla maksettuna, kun ilmoittaudut tapahtumiin.

Muut tapahtumat

Kevään tapahtumista päätämme myöhemmin, joten seuratkaa liiton nettisivuja. Jos haluat tiedot suoraan sähköpostiisi, niin lähetä osoitteesi Heidi Nummelinille (heidi.nummelin@jyvaskyla.fi) ja laita viestiin tunnukseksi ”tapahtumatiedot”. Lähetämme tapahtumatiedot ryhmäsähköpostilla kaikille osoitetietonsa meille toimittaneille jäsenille. Poistamme sinut postituslistalta, kun teet asiasta meille ilmoituksen.

Huomaa, että sähköpostiosoitteesi saattaa tulla näkyviin muille postituslistalla oleville, vaikka tiedot pyritään lähettämään niin, että näin ei kävisi. Kyseiseen sähköpostiosoitteeseen voi muutoinkin laittaa palautetta yhdistyksemme ja liiton toiminnasta.

Facebook

Yhdistyksemme löytyy myös Facebookista. Ryhmään voivat liittyä kaikki jäsenemme. Ryhmään liittymisestä antaa tietoja Sami Nummelin (yhteystiedot yllä).

Muistakaa aina välillä käydä tarkistamassa viimeisimmät tapahtumat ja mahdolliset muutokset liiton verkkosivujen Ajankohtaista-osiossa. Lisäksi ilmoittelemme tapahtumista mahdollisuuksien mukaan liiton jäsenlehdessä ja pari kertaa vuodessa jäsenkirjeellä.

Mukavaa kevättä kaikille jäsenille!

Keski-Suomen Elatusvelvolliset Ry:n hallitus