Keski-Suomen Elatusvelvolliset ry:n jäsenkirje 2/2022

Kesäretki

Kesäretkellä suunnataan Tampereen Särkänniemeen 30.7.2022. Tänä vuonna yhdistys tarjoaa jäsenien lapsille rannekkeen. Jokainen mukaan lähtijä huolehtii itse kyydistä huvipuistoon. Särkänniemi on auki klo 10-21. Tapaaminen huvipuiston pääportin välittömässä läheisyydessä klo 10.

Ilmoittautumiset huvittelupäivään puh. 0401261533 tai sähköpostitse saminummelin88@gmail.com
Sitovat ilmoittautumiset Sami Nummelinille 15.7.2022 mennessä. 

Huom! Tapahtuma koskee vain Keski-Suomen Elatusvelvolliset ry:n jäseniä. Jäsenmaksu tulee olla maksettuna, kun ilmoittaudut tapahtumiin.

Muut tapahtumat

Syksyn tapahtumista päätämme myöhemmin, joten seuratkaa Elatusvelvollisten liiton nettisivuja osoitteessa www.elatusvelvolliset.fi . Jos haluat tiedot suoraan sähköpostiisi, niin lähetä osoitteesi Heidi Nummelinille (heidi.nummelin@jyvaskyla.fi) ja laita viestiin tunnukseksi ”tapahtumatiedot”. Lähetämme tapahtumatiedot ryhmäsähköpostilla kaikille osoitetietonsa meille toimittaneille jäsenille. Poistamme sinut postituslistalta, kun teet asiasta meille ilmoituksen.

Huomaa, että sähköpostiosoitteesi saattaa tulla näkyviin muille postituslistalla oleville, vaikka tiedot pyritään lähettämään niin, että näin ei kävisi. Kyseiseen sähköpostiosoitteeseen voi muutoinkin laittaa palautetta yhdistyksemme ja liiton toiminnasta.

Facebook

Yhdistyksemme löytyy myös Facebookista. Ryhmään voivat liittyä kaikki jäsenemme. Ryhmään liittymisestä antaa tietoja Sami Nummelin (yhteystiedot yllä).

Muistakaa aina välillä käydä tarkistamassa viimeisimmät tapahtumat ja mahdolliset muutokset netissä Elatusvelvollisten liiton verkkosivujen kohdassa Ajankohtaista (etusivulla). Lisäksi ilmoittelemme tapahtumista mahdollisuuksien mukaan liittomme jäsenlehdessä ja pari kertaa vuodessa jäsenkirjeellä.

Mukavaa kesää kaikille jäsenille!

Keski-Suomen Elatusvelvolliset Ry:n hallitus