Koronan vaikutuksista toimintaamme

Koronavirustilanteella on vaikutusta useiden järjestöjen toimintaan. Konkreettisimmin vaikutukset näkyvät erilaisten tilaisuuksien ja tapahtumien peruuttamisissa. Myös Elatusvelvollisten Liitossa suunnitelmia on peruuntunut, kun esimerkiksi Erofoorumi 2020 sekä Kids & Pets lapsi- ja lemmikkimessut jouduttiin perumaan koronaviruksen leviämise estämiseksi. Erofoorumille onneksi löydettiin jo hyvissä ajoin uusi ajankohta, joka on 24.9.2020. Jyväskylässä pidettäville Kids & Pets -messuille järjestäjät yrittävät löytää uutta ajankohtaa.

Elatusvelvollisten Liitto jäsenyhdistyksineen jatkaa mahdollisimman normaalia toimintaa koronatilanteesta huolimatta. Noudatamme kuitenkin viranomaisilta tulevia ohjeistuksia, joten järjestämiämme tapahtumia ja tilaisuuksia saatetaan joutua siirtämään tai perumaan. Neuvontapuhelin on toiminnassa, ja jäsenistö pidetään ajan tasalla mahdollisista muutoksista toiminnassamme.

Muistutamme vielä hyvän käsi- ja yskimishygienian tärkeydestä. Kädet on muistettava pestä huolellisesti aina wc-käynnin ja ulkoilun jälkeen. Aivastaminen ja yskiminen tulisi kohdistaa hihaan tai kertakäyttöiseen nenäliinaan.