Yhdistyksen tiedot

Elatusvelvollisten liitto ry

Y-tunnus 0913456-6

Postiosoite: Karvaamokuja 4, 5. krs, 00380 Helsinki

Sähköposti: toiminnanjohtaja@elatusvelvolliset.fi

Puhelinnumero: +358 50 5720 827

Tilaaminen ja toimitus

Oppaamme tilataan verkkosivujemme kautta. Tilaus tulee maksaa valitsemallasi maksutavalla etukäteen. Voit maksaa pankin verkkomaksulla (Nordea, Osuuspankki, Sampo Pankki, Tapiola, Aktia/Pop/SP, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-pankki), MobilePaylla tai ApplePaylla. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

Kun tilaus on maksettu ja vahvistettu, saat automaattisesti sähköpostiisi linkin, jonka kautta saat ladattua oppaan omalle tietokoneellesi. Opas on pdf-muodossa, joten varmista etukäteen että tietokoneesi pystyy avaamaan kyseisen tiedostomuodon.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Checkout Finland Oy (2196606-6) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Checkout Finland Oy näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla, ja välittää maksun yhdistykselle. Chekout Finlandilla on maksulaitoksen toimilupa.

Checkout Finland Oy, y-tunnus: 2196606-6
Postiosoite: Hämeenkatu 6 B 33100 Tampere

Käyntiosoite: Hämeenkatu 6 A, 5. kerros
Puhelin: 0800 552 010
chekcout.fi

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Checkout Finland Oy (2196606-6) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii kuten tavallinen verkkomaksaminen.

Palautus ja muut ehdot

Verkkosivuiltamme ostetuilla digitaalisilla oppailla ei ole peruutus- tai palautusoikeutta niiden käyttöönoton jälkeen. Tämä perustuu siihen, että ladattavia tuotteita ei niiden luonteen vuoksi voida peruuttaa tai palauttaa. Huomioithan tämän tilausta tehdessäsi.

HUOM! Ostettuja ja ladattavia oppaitamme ei saa jakaa muille tekijänoikeuslain mukaisesti. Verkkosivuiltamme ladattavat oppaat ovat tarkoitettu ainoastaan oppaista maksaneiden käyttöön. Jos haluat käyttää opastamme julkisesti esitettävänä, tarvitset siihen erikseen luvan. Oppaan kopioiminen kielletty.

Ongelmatilanteet

Mikäli tilauksen kanssa ilmenee ongelmia, voit olla yhteydessä toimistoomme sähköpostitse toiminnanjohtaja@elatusvelvolliset.fi tai puhelinnumerosta +358 50 5720 827.