Haemme järjestösihteeriä vanhempainvapaan sijaisuuteen

Elatusvelvollisten liitto ry on valtakunnallinen lastensuojelu- ja edunvalvontajärjestö, jonka tavoitteena on edistää lapsen oikeutta säilyttää hyvät suhteet molempiin vanhempiin myös eron jälkeen. Liitto ja sen 17 jäsenyhdistystä ympäri Suomen tarjoavat jäsenilleen neuvontaa ja vertaistukea sekä järjestävät tapahtumia. Elatusvelvollisten liiton toimintaa tukee Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus STEA.

Elatusvelvollisten Liitto hakee järjestösihteeriä vanhempainvapaan sijaisuuteen.

Järjestösihteerin työtehtäviin kuuluvat jäsen- ja talousasiat, viestintä, liiton kokousten käytännön järjestelyt, puhelinneuvonta, lehtikirjoitusten kirjoittaminen, avustushakemusten laatiminen, tapahtumien järjestäminen, toimistorutiinit sekä muut monipuoliset järjestön toiminnan kannalta oleelliset tehtävät. Lisäksi työtehtäviin kuuluu Lapsiperheen erokirja -hankkeen parissa työskentely.

Tehtävä tarjoaa erinomaisen näköalakentän järjestötehtävistä mahdollistaen myös etenemisen järjestökentällä.

Työsuhde on määräaikainen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Vanhempainvapaan sijaisuus jatkuu ainakin syyskuun 2023 loppuun.

Työsuhde on osa-aikainen ja keskimääräinen työaika kuukaudessa on noin 80 tuntia. Työ sisältää joskus myös ilta- ja viikonlopputöitä sekä matkustamista.

Liiton toimisto sijaitsee Helsingissä Pitäjänmäellä, missä tulee olemaan myös valitsemamme henkilön työntekopaikka.

Hakijoilta toivomme ensisijaisesti kiinnostusta lapsiperheiden elämään ja siihen, miten voisimme parhaiten tukea lapsistaan erossa asuvien vanhempien vanhemmuutta ja heidän lastensa hyvinvointia. Kiinnostus perheoikeuteen on suotavaa ja eduksi.

Edellytämme:

– kykyä työskennellä itsenäisesti

– hyviä viestintä- ja organisointaitoja sekä yhteistyökykyä

– erinomaista suomen kielen kirjallista kielitaitoa

– kokemusta tekstien tuottamisesta

– hyviä IT-taitoja, erityisesti Microsoft Office -ohjelmien käytön hallintaa

– viestinnän osaamista sosiaalisen median kanavien kautta

Kelpoisuusvaatimukset:

Tehtävään ei ole erillisiä kelpoisuusvaatimuksia. Hyvät valmiudet tehtävän hoitamiseen antaa kuitenkin kokemus vastaavista työtehtävistä tai soveltuva koulutus.

Katsomme eduksi aiemman järjestökokemuksen.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si 31.5.2022 mennessä sähköpostilla osoitteeseen toiminnanjohtaja@elatusvelvolliset.fi. Kirjalliset hakemukset ja CV:t voi lähettää liiton toimistoon osoitteeseen Karvaamokuja 4 (5. krs), 00380 Helsinki. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja:

Lisätietoja tehtävästä antavat liiton puheenjohtaja Ahti Hurmalainen (puh. 0400 617843 tai sähköpostitse ahti.hurmalainen@pp.inet.fi) ja toiminnanjohtaja Heli Koivunen (puh. 050 5720827 tai toiminnanjohtaja@elatusvelvolliset.fi).