Haetaan haastateltavia etä-äitiyttä koskevaa opinnäytetyötä varten

Onko sinulla kokemusta etä-äitinä olemisesta? Haluaisitko kertoa kokemuksistasi ja osallistua haastatteluun opinnäytetyötä varten?

Sosionomiopiskelija Janina Ristolainen Metropolia ammattikorkeakoulusta etsii haastateltavia etä-äitiyttä koskevaa opinnäytetyötään varten. Alla on Janinan kirjoittama saatekirje, jossa on lisätietoa työstä ja osallistumisohjeet.

Tätä tiedotetta saa myös jakaa!

***

Hei,

Olen sosionomiopiskelija Metropolia ammattikorkeakoulusta ja teen opinnäytetyötä Elatusvelvollisten Liitto ry:lle. Opinnäytetyön aiheena on etä-äitiys sekä äitien kokemukset etävanhempana olemisesta.

Tarkoituksena on käsitellä äitien omia henkilökohtaisia kokemuksia etä-äitiydestä ja ympäristön suhtautumisesta etä-äitiyteen sekä millaista tukea etä-äidit kaipaisivat tuekseen.

Opinnäytetyö toteutetaan haastatteluiden pohjalta, joten tarvitsisin muutamia haastateltavia, jotka haluaisivat kertoa kokemuksistaan. Haastattelut toteutetaan luottamuksellisesti ja haastateltavat pysyvät nimettöminä. Haastateltavia ei siis voi tunnistaa myöskään valmiista opinnäytetyöstä.

Mikäli kiinnostuit ja haluaisit kertoa kokemuksista, otathan yhteyttä ja sovitaan sinulle sopiva aika yksilöhaastattelulle! Haastattelu voidaan toteuttaa toiveidesi mukaan kasvokkain tai ZOOM- verkkokokouksena. Haastattelut olisi tarkoitus toteuttaa loka-marraskuun aikana.

Ystävällisin terveisin

Janina Ristolainen
Sosionomiopiskelija
Metropolia Ammattikorkeakoulu
janina.ristolainen@metropolia.fi