Jäsenkirje 3/2019: Keski-Suomen Elatusvelvolliset ry

Tervehdys!

Keski-Suomen Elatusvelvolliset Ry järjestää kaksi jäsentapahtumaa syksyllä 2019:

Seinäkiipeily 25.9.2019
Järjestämme Vaajakoskella Hutungissa ohjatun seinäkiipeilytapahtuman 25.9.2019 alkaen klo 18.00. Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki jäsenet lapsineen. Paikalla on ohjaaja, joka opastaa meidät kiipeilyn saloihin. Jokaiselta kiipeilijältä peritään 5 euron omavastuumaksu. Toivomme, että osallistujilla on tasaraha varattuna mukaan.

Sitovat ilmoittautumiset Sami Nummelinille 19.9.2019 mennessä. Puh: 040 126 1533 tai saminummelin88(at)gmail.com.

Pikkujoulut
Pikkujoulut vietetään ravintolalaiva Rhealla 23.11.2019. Mukaan otetaan enintään 12 henkilöä varausjärjestyksessä. Yhdistys tarjoaa jäsenille osan pikkujouluruokailusta (jäseniltä peritään 15,00 euron omavastuu). Kukin maksaa itse juomat. Avecin voi ottaa mukaan, jos pöytään mahtuu. Tasaraha mukaan tännekin.

Sitovat ilmoittautumiset Sami Nummelinille 18.11.2019 mennessä. Puh: 040 126 1533 tai saminummelin88(at)gmail.com.

Huom! Jäsenmaksu tulee olla maksettuna, kun ilmoittaudut tapahtumiin.

Muut tapahtumat
Tapahtumista tiedotamme mahdollisuuksien mukaan liittomme nettisivuilla osoitteessa www.elatusvelvolliset.fi . Jos haluat tiedot suoraan sähköpostiisi, niin lähetä osoitteesi Risto Metsälälle (risto.metsala (at) netti.fi) ja laita viestiin tunnukseksi ”tapahtumatiedot”. Lähetämme tapahtumatiedot ryhmäsähköpostilla kaikille osoitetietonsa meille toimittaneille jäsenille. Poistamme sinut postituslistalta, kun teet asiasta meille ilmoituksen. Huomaa, että sähköpostiosoitteesi saattaa tulla näkyviin muille postituslistalla oleville, vaikka tiedot pyritään lähettämään niin, että näin ei kävisi. Kyseiseen sähköpostiosoitteeseen voi muutoinkin laittaa palautetta yhdistyksemme ja liittomme toiminnasta.

Facebook

Yhdistyksemme löytyy myös Facebookista. Ryhmään voivat liittyä kaikki jäsenemme. Facebookista löytyy myös tapahtumatiedot ja mahdolliset viimehetken muutokset. Ryhmään liittymisestä antaa tietoja Sami Nummelin (yhteystiedot yllä).

Mukavaa syksyä!
Keski-Suomen Elatusvelvolliset Ry:n hallitus