Jäsenkirje keskisuomalaisille: Keski-Suomen Elatusvelvolliset ry pitävät vuosikokouksen 7.3.2023

Vuosikokous pidetään Palokan ABC:n kabinetissa tiistaina 7.3.2023 klo 18. (Palokanorsi 10, 40270 Jyväskylä)

Ilmoita tulostasi Sami Nummelinille p. 0401261533 tai saminummelin88@gmail.com viimeistään 4.3.2023 mennessä. Kokoukseen on tervetulleita kaikki jäsenet. Muistathan tulla vain terveenä paikalle! Kokouksessa tarjolla kahvia ja pullaa. Ilmoita mahdollisista allergioista ilmoituksen yhteydessä. Kokoukseen on mahdollista osallistua myös etäyhteyden kautta, halukkaille linkki lähetetään sähköpostiin vähän ennen kokousta.

Huom! Jäsenmaksu tulee olla maksettuna, kun ilmoittaudut tapahtumiin.

Muut tapahtumat

Kevään tapahtumista päätämme myöhemmin, joten seuratkaa liittomme nettisivuja osoitteessa www.elatusvelvolliset.fi . Jos haluat tiedot suoraan sähköpostiisi, niin lähetä osoitteesi Heidi Nummelinille (heidi.nummelin@jyvaskyla.fi) ja laita viestiin tunnukseksi ”tapahtumatiedot”. Lähetämme tapahtumatiedot ryhmäsähköpostilla kaikille osoitetietonsa meille toimittaneille jäsenille. Poistamme sinut postituslistalta, kun teet asiasta meille ilmoituksen. Huomaa, että sähköpostiosoitteesi saattaa tulla näkyviin muille postituslistalla oleville, vaikka tiedot pyritään lähettämään niin, että näin ei kävisi. Kyseiseen sähköpostiosoitteeseen voi muutoinkin laittaa palautetta yhdistyksemme ja liittomme toiminnasta.

Facebook

Yhdistyksemme löytyy myös Facebookista. Ryhmään voivat liittyä kaikki jäsenemme. Ryhmään liittymisestä antaa tietoja Sami Nummelin (yhteystiedot yllä).

Muistakaa aina välillä käydä tarkistamassa viimeisimmät tapahtumat ja mahdolliset muutokset netissä osoitteessa www.elatusvelvolliset.fi kohdassa yhdistysasiat (etusivulla). Lisäksi ilmoittelemme tapahtumista mahdollisuuksien mukaan liittomme lehdessä ja pari kertaa vuodessa jäsenkirjeellä.

Mukavaa kevään odotusta kaikille jäsenille!

Keski-Suomen Elatusvelvolliset Ry:n hallitus