Keski-Suomen Elatusvelvolliset ry: Jäsenkirje 2/2020

Kesäretki

Kesäretkellä suunnataan Tampereen Särkänniemeen 18.7.2020. Tänä vuonna yhdistyksen taloudellinen tilanne ei salli bussikuljetuksen järjestämistä, joten retkelle osallistujat hoitavat kyydit Särkänniemeen itse. Ilmoittautuessa voi tiedustella mahdollisia kimppakyytejä. Kokoontuminen tapahtuu Särkänniemen pääportilla klo 12.00. Sitovat ilmoittautumiset Sami Nummelinille 30.6.2020 mennessä. Puh: 040 126 1533 tai saminummelin88@gmail.com.

Yhdistys tarjoaa jäsenten lapsille rannekkeet. Korona tilanteen vuoksi olemme alustavasti varanneet 40 hengelle sisäänpääsymahdollisuuden. Kaikilla puistoon menijöillä pitää olla ranneke tai aluelippu. Alle 3-vuotiaat pääsevät sisään ilmaiseksi, mutta heillekin on varattava paikka. Laitteisiin menevillä pitää olla aina lippu.

Huom! Jäsenmaksu tulee olla maksettuna, kun ilmoittaudut tapahtumiin.

Muut tapahtumat

Syksyn tapahtumista päätämme kesäretken jälkeen, joten seuratkaa liittomme nettisivuja osoitteessa www.elatusvelvolliset.fi . Jos haluat tiedot suoraan sähköpostiisi, niin lähetä osoitteesi Heidi Nummelinille (heidi.nummelin@jyvaskyla.fi) ja laita viestiin tunnukseksi ”tapahtumatiedot”. Lähetämme tapahtumatiedot ryhmäsähköpostilla kaikille osoitetietonsa meille toimittaneille jäsenille. Poistamme sinut postituslistalta, kun teet asiasta meille ilmoituksen. Huomaa, että sähköpostiosoitteesi saattaa tulla näkyviin muille postituslistalla oleville, vaikka tiedot pyritään lähettämään niin, että näin ei kävisi. Kyseiseen sähköpostiosoitteeseen voi muutoinkin laittaa palautetta yhdistyksemme ja liittomme toiminnasta.

Elatusvelvollisten Liiton jäsenkirjeen saat ilmoittamalla oman sähköpostiosoitteesi osoitteeseen toiminnanjohtaja@elatusvelvolliset.fi.

Facebook

Yhdistyksemme löytyy myös Facebookista. Ryhmään voivat liittyä kaikki jäsenemme. Linkit sivuille löytyy liiton nettisivuilta www.elatusvelvolliset.fi kohdan ”liitto” alakohdasta ”yhdistykset”.

Muistakaa aina välillä käydä tarkistamassa viimeisimmät tapahtumat ja mahdolliset muutokset netissä osoitteessa www.elatusvelvolliset.fi kohdassa Ajankohtaista (etusivulla). Lisäksi ilmoittelemme tapahtumista mahdollisuuksien mukaan liittomme lehdessä ja pari kertaa vuodessa jäsenkirjeellä.

Aurinkoista kesää ja tervetuloa mukaan kesäretkelle!

Keski-Suomen Elatusvelvolliset Ry:n hallitus