Keski-Suomen Elatusvelvolliset ry:n jäsenkirje 2/2021

Vuosikokous

Vuosikokouksessa yhdistykselle valittiin uudestaan puheenjohtajaksi Sami Nummelin. Sami edustaa yhdistystämme myös Elatusvelvollisten Liitto Ry:n hallituksessa sen varapuheenjohtajana. Muita Keski-Suomen Elatusvelvolliset ry:n hallituksen jäseniä ovat Tapani Lappalainen, Kari Markko, Jyrki Rauhala, Ari Mustikka, Heidi Nummelin ja Tanja Rauhala.

Kesäretki

Kesäretkellä suunnataan Härmän PowerParkiin 24.7.2021. Tänä vuonna yhdistys tarjoaa jäsenilleen ja heidän lapsilleen bussikuljetuksen ja maksaa osan lasten rannekkeista. Bussi lähtee Keljon Citymarketin pihasta, autopesulan luota klo 08.00 ja paluumatkalle lähdetään n. klo 18.00-19.00 (sovitaan tarkemmin bussissa). Puoliso, lasten kavereita ja muita ei-jäseniä otetaan mukaan, mikäli bussiin mahtuu ja heiltä peritään 10 € maksu matkasta ja he ostavat rannekkeet itse. Jäsenten lasten rannekkeista peritään omavastuuta 10€/ranneke. Maksu peritään ennen rannekkeiden luovuttamista. Muistathan varata tasarahan mukaan.

Sitovat ilmoittautumiset Sami Nummelinille 10.7.2021 mennessä. Puh: 040 126 1533 tai saminummelin88@gmail.com.

Huom! Jäsenmaksu tulee olla maksettuna, kun ilmoittaudut tapahtumiin.

Muut tapahtumat

Syksyn tapahtumista päätämme kesäretken jälkeen, joten seuratkaa Elatusvelvollisten liiton nettisivuja. Jos haluat tiedot suoraan sähköpostiisi, niin lähetä osoitteesi Heidi Nummelinille (heidi.nummelin@jyvaskyla.fi) ja laita viestiin tunnukseksi ”tapahtumatiedot”. Lähetämme tapahtumatiedot ryhmäsähköpostilla kaikille osoitetietonsa meille toimittaneille jäsenille. Poistamme sinut postituslistalta, kun teet asiasta meille ilmoituksen. Huomaa, että sähköpostiosoitteesi saattaa tulla näkyviin muille postituslistalla oleville, vaikka tiedot pyritään lähettämään niin, ettei näin kävisi. Kyseiseen sähköpostiosoitteeseen voi muutoinkin laittaa palautetta yhdistyksemme ja liiton toiminnasta.

Facebook

Yhdistyksemme löytyy myös Facebookista. Ryhmään voivat liittyä kaikki jäsenemme. Ryhmään liittymisestä antaa tietoja Sami Nummelin (yhteystiedot yllä).

Muistakaa aina välillä käydä tarkistamassa viimeisimmät tapahtumat ja mahdolliset muutokset liiton nettisivujen kohdassa ”Ajankohtaista” (etusivulla). Lisäksi ilmoittelemme tapahtumista mahdollisuuksien mukaan liittomme lehdessä ja pari kertaa vuodessa jäsenkirjeellä.

Aurinkoista kesää ja tervetuloa mukaan kesäretkelle!

Keski-Suomen Elatusvelvolliset Ry:n hallitus